Atelierwoning

Deze atelierwoning is geschikt voor verschillende doelgroepen. Heb je een schoonheidssalon, zoek je een ruimte voor een atelier of kleinschalige workshops of ben je op zoek naar een woning met veel leefruimte? Dan is dit dé woning.

Bekijk woningaanbod

Types

New Brooklyn

New Brooklyn is de hippe nieuwe stadswijk in Almere Poort. New Brooklyn is al in ontwikkeling en wordt een groene wijk met stadse allure. De architectuur, de straten en het groen zijn geïnspireerd op het fameuze Brooklyn, de New Yorkse wijk die door de East River wordt gescheiden van Manhattan. Er zijn leuke winkels, cafés en restaurants het Cascadepark ligt op een paar minuten lopen en lekker ontspannen op het Almeerderstrand is maar een paar minuten fietsen van je vandaan.

Lees meer

Thuis voelen in Home Base

“De naam van dit project, Home Base, is perfect gekozen.”, stelt Merijn de Jong, de architect van het project. “De gemeente Almere vertelde ons dat de doelgroep van Home Base mensen betreft die graag thuis zijn. Daarom hebben we de woningen zo ontworpen dat het echt fijn is om thuis te komen.”

Lees meer over de architectuur

Wij staan voor u klaar

Vragen of wil je meer weten over de 24 duurzame woningen van Home Base New Brooklyn? De makelaar van Sense Vastgoed staat voor jou klaar.

Mail naar homebase@sensevastgoed.nl of bel naar 020 471 1904.

Stap 1

Heb je interesse in één van de beschikbare woningen? Schrijf je in via de website en geef jouw woningvoorkeuren door. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Geen mail ontvangen? Controleer ook jouw ongewenste e-mail.


Let op: dubbele en onvolledige inschrijvingen worden uitgesloten van deelname.

Stap 2

Activeer je account door op de link in de bevestigingsmail te klikken en vul je gegevens aan. Heb je al een account? Dan kun jij via de website inloggen.

Let op: je dient jouw account te bevestigen om deel te kunnen nemen aan de toewijzing.

Stap 3

Log in met jouw account en maak jouw inschrijving compleet. Selecteer - wanneer je dit nog niet hebt gedaan - de woning(en) waarmee jij mee wil doen aan de toewijzing en klik op 'opslaan'. Vergeet niet om ook de start-verkoopvragenlijst in te vullen. Ook kun je jouw inschrijving aanpassen of wijzigen.

Let op: zonder opgeslagen selectie word je niet meegenomen in de toewijzing.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je nu in

Verkoopteam
homebase@sensevastgoed.nl
(020) 471 19 04


Ontwikkelaar en bouwer
Heutink Bouwgroep
Heutinkgroep.nl