New Brooklyn

New Brooklyn is de hippe nieuwe stadswijk in Almere Poort. New Brooklyn is al in ontwikkeling en wordt een groene wijk met stadse allure. De architectuur, de straten en het groen zijn geïnspireerd op het fameuze Brooklyn, de New Yorkse wijk die door de East River wordt gescheiden van Manhattan. Er zijn leuke winkels, café’s en restaurants het Cascadepark ligt op een paar minuten lopen en lekker ontspannen op het Almeerderstrand is maar een paar minuten fietsen van je vandaan.

De hippe New York 'feel'

De bekende en geliefde New York bouwstijlen, die je zo goed kent van je favoriete films en tv-series, hebben hun weg gevonden naar New Brooklyn in Almere. Huizen met hoge voorportalen, trappen met smeedijzeren hekwerk, mooie erkers die de woonkamers die zo voorname uitstraling geven, luxe uitgevoerde bakstenen gevels. Het is er allemaal in New Brooklyn. De brede straten zijn groen en geven de buurten zo hun statige, stadse uitstraling.

Almere Poort

De nieuwste wijk van Almere was nooit gepland en is nu de snelst groeiende en gewilde woonbuurt van Flevoland! Aan het IJmeer gelegen, met bos, het Almeerderstrand en natuur op fiets- en loopafstand is dat natuurlijk niet zo vreemd. Almere Poort is een wijk voor mensen die het stadse leven graag combineren met een groene, duurzame omgeving. Stadse buurten met espressobars en hippe diners wisselen af met verrassende zelfbouwbuurten. Alle voorzieningen zijn in Almere Poort aanwezig, inclusief de overdekte
versmarkt in Homeruspark.

Voorzieningen, verkeer & vervoer

Almere Poort heeft een grootstedelijk karakter. Er is daarom een groot aanbod aan winkels en (sport) voorzieningen, zoals tandartsen, een gezondheidscentrum, een bibliotheek, en cafetaria. Daarnaast is er het multifunctionele sport- & evenementencomplex Topsportcentrum Almere, om zelf actief te sporten of spectaculaire topsportwedstrijden te zien.

De wijk ligt aan de A6, de belangrijke verkeerssnelweg richting Amsterdam en de rest van de Randstad. Ook Oost- en Noord Nederland zijn via de A6 en de A1 makkelijk aan te rijden.

De wijk heeft een NS Station, Almere Poort. Vanaf hier gaan rechtstreekse verbindingen naar onder andere Amsterdam en Utrecht.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je nu in

Verkoopteam
homebase@sensevastgoed.nl
(020) 471 19 04


Ontwikkelaar en bouwer
Heutink Bouwgroep
Heutinkgroep.nl